fredag den 13. januar 2012

Kære læsere. Kære jer, som stadig følger med på bloggen. Kære andre som læser dette indlæg.
Vi, pigerne bare amicitia, har besluttet at gøre noget drastisk. Vi har længe tænkt over det. Os alle sammen, og nu sker det.
Vi stopper på amicitia............for altid! bumbumbuuuuuuuuuuuum.
Denne gang bliver det ikke bare en pause eller en "ferie" som før. Vi lukker og slukker, af flere grunde.
Det er rigtig svært at få det tid at hænge sammen, da vi alle 7 (+ gæsteblogger, Stine) er forskellige steder. Inden sommer gik vi alle det samme sted, og kunne snakke sammen om det. Nu er vi startet forkellige steder. Nogen på efterskole endnu et år, 10 klasse, HTX, STX eller HHX. Derfor er det utrolig svært at få det hele til at hænge sammen. Emnerne bliver også mere og mere ens, og da aktiviteten fra både læsere og os selv er helt i bund stopper vi. Ingen af os har lysten mere, derfor!
- Vi håber I har nydt at læse med på bloggen, den tid den nu har eksisteret. Vi har I hvert fald været meget glade for at blogge, og får at have fået så mange læsere, som der er nu, nemlig 46.
Endnu en gang. Tusind tak fordi I har været så super skønne og alletiders.

Kram Louise, Julie, Simone, Rikke J, Rikke V, Katrine, Amalie og Stine! :))

3 kommentarer:

  1. sød blog du har dig :-)
    håber du vil kigge forbi min blog :-)

    - untitleddk.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Super fin og personlig blog du har dig :) Måske du ville tage dig et kig forbi min og melde dig som fast læser, hvis du bryder dig om bloggen?

    Knus
    annikapaulsson.blogspot.com

    SvarSlet
  3. Kære Laura Og Annika! I har måske ikke helt forstået det jeg har prøvet at få frem med indlægget og den tekst, som står skrevet til. Men VI (8 piger) er stoppet med at blogge :-))

    SvarSlet